Friday, March 05, 2010

Nu har jag biljetten till Iran i fickan och förvarnade!!! familjen om det också! :)
Det känns underbart. Så länge ska Clover, Romain och Jackie följa med. Men Kanske Constance, Rodde och Amanda hoppa in också. Vi får se.
Jag bad min morbror som bor i USA om vi kunde stanna hos honom in Tehran i hans lägenhet som är ledig men idag nekade han. Men det gör inget.

Imorse var shahab lite arg på mig och jag tycker inte om honom när han är arg. :)

Jag tror att jag vet varför är han arg, jag var upptagen igår och fick inte svara mobilen när han ringde mig två gånger, men det är lugnt, det gör inget. Såna grejer kommer å hända. Man får inte bli arg så lätt.

Idag har jag jobbat mellan 8 och 13, men i natt hade jag svårt å sova! Jag sov bara mellan 12:30 och 3:30 och sen var jag vaken tills jag gick till jobbet.

I morse fick alla lyssna på Capoeira musik på Kåren! :)))) Jag skrevt till Jens, Christian och Clover om det för att det var så spontant och roligt. Ingen vågade å klaga om det! :) Bara Nikka kom till sist och bytte musiken med "I'm a Barbie Girl!" Ha ha ha...

Förkylningen är tillbaka! Hela kropen gör ont. Idag har jag gjort ganske mycket men det känns som nåt viktigt saknas! Jag tappade lapparna som jag hade skrivit typ "to do" listan på och det kändes tomt i huvve!

Nu känner jag mig kallt och halsen ömmar. Näsan rinnar och ögonen ser inte klart.

Nu ska jag gå hem, göra ett glas varm mjölk med honung till mig själv och njuta av varma rummet!

Bilden är tagits av Tomas nånstans nära fläckebo!

Tuesday, March 02, 2010

Snow Snow and again Snow!
Now I feel like writing but the svenskfilm session starts soon and I am in the other building so I have to run to get to the room where dear Tanja shows the movie to us in Swedish. Arn is the name of the movie I think.

I want to write about my feeling which are so strong these days, my senses taht are working extra sensetive and about how I think and see future but the internet thingy still has problem.

I will try to do it soon.