Wednesday, January 25, 2012

Den här posten är inte första som jag tänkte börja så:Det var länge sen jag skrev här...Men så är livet idag.
Jag "jobbade" innan jul och mellandagar och sen åkte jag till IRAN slutet av januari.Mamman, pappan, Mariam och Mahya, Shahab, Shadi, svärmor, Kalagh och Pouria, alla var där när jag kom ur från terminalen.Det var roligt. Mycket kärlek och glädje.Jag fick opererar mina halsmandel och fixa grundligt två tänder och därför fick jag stanna en vecka till vilket gjörde mig nervos först men sen när jag skrev till min chef, han var jätte snäll och det kändes hur bra som helst när jag såg att han förstör situationen.min arbetskamrader var också snälla. Ulrika hjälpte så mycket som hon kunde och jag fick en welcome note på mitt skrivbord när jag kom tillbaks.Det finns Capoeira på måndagar, onsdagar och söndagar. Träningsverk är tillbaks!Jag har bestämmd mig att gå dit även om jag inte orkar träna. Jens, Daniel, andra Daniel och Niklas har varit där så länge.Shahab stannade i Iran eftersom han har lite grejer att fixa där. Nu är det tomt i våra lilla lägenhet men så är livet jag har klarat mig utan him i fyra år, jag är stark och klarar mig ett tag till.Jag känner mig lite förkyld. efter operationen det känns som mina örön har blivit lite mer känsliga. Jag måste täcka dem annars blir de smärtsam.
Jobbet ska bli roligare eftersom Tomas kommer och det ska hända grejer. Överlämningen och nya uppdrag och ...Jag missade mindfullness utbildningen och jag får inte försätta men Christian sa att det kan hända att vi kör en värv till! :)Troligen är jag med på högvärv i Västerås och Eskilstuna som VIT representant och det blir roligt hoppas jag.
Idag ska jag till nya studentens Mingel Evening och det var Romain som bjöd mig och Shahab men jag ska ensam eftersom det är lite för långt för Shahab att komma hit ikväll.goollleye namak shodam...
Jag onskar love and peace to you allIt feels more and more that it is not we who makes everything happen but a much more clever, kind and powerful force whom I am proud to call God.