Monday, March 21, 2016

Dagens Reflektion ---> Dag 0

Förra veckan gick jag en kurs, modul 1 av en kurs som betår av fyra modular. Egentligen skulle jag vilja säga att jag påbörjade en process och inte gick bara en kurs...

Kursen heter "Vinnande ledarskap" eller "Leadership Excellence" på engelska, läraren heter Michael Södermalm och jag fick en Metal Coach som heter J. Ivarsson. Skriver inte hans förnamn eftersom jag vet inte om han vill bli nämnt på min blogg eller inte.

Vi fick lyssna på Mickes intressanta historier som innehöll budskap som hade att göra med kursinnehållet. vi fick även skriva ner var sin Master Plan som skulle hjälpa oss att kunna leda oss själva som är egentligen första steget i ledarskap enligt Micke.

Jag skulle vilja dela min Master Plan här och följa upp den även här genom mina dagliga reflektioner som blir blogginlägg i sin tur.

Mahgols Master Plan
1- Ta 30 days of challenge på allvar dvs "Jag får inte prata skit om mig själv eller någon annan på mitt jobb eller privat, jag får helst inte ens tänka negativa tankar men det är handlingen som räknas"

2- Sluta med socker helt (mån-fre)

3- Skriva ner dagens reflektion varje dag innan jag lägger mig

4- Träna oftare, börja med mnst en gång per vecka och utöka till 3 ggr/v

5- Göra "älska mig naken framför spegel" övningen minst 10 gånger tills modul 2 i april.

Jag önskar mig själv lycka till. 

:)